Book din stand

Lejebetingelser

Leje af stand 
Standleje bestilles på nettet eller i butikken og betales altid forud. Betalt standleje refunderes ikke. Du betaler ikke moms eller skat af dit salg. 117ting tager 15% kommission af salget fra din stand. Fra gulvstandene tillades kun salg af store ting, f.eks. møbler og andre større ting, det der ikke kan være på en ”alm.” stand. 


Stande 
Du har ansvar for løbende at holde din stand ryddelig og indbydende. Genstande til salg må kun placeres på reolen eller på gulvstanden. Ejendele, der placeres uden for standen, opbevares på vores lager sammen med mindre ejendele, der er placeres på gulvstande. Der må ikke sælges fødevarer, dagligvarer, alkohol, tobak, våben, køkkenknive, hårde hvidevarer, ulovlige kopivarer, porno, farlige materialer. 
Vi forbeholder os ret til at fjerne ejendele, hvis vi finder dem upassende. 117ting er et loppemarked for brugte ejendele, der handles imellem privatpersoner. 

Forsvundne ejendele og ejendele uden priser sættes på reolerne for ”forsvundne varer”, som tømmes hver uge, hvorefter de tilfalder 117ting.

Sælger skal have fuld ejendomsret og rådighed over alle genstande, der sælges fra den lejede stand.

Sikring af dine ejendele 
Du kan sikre dine ting ved at leje alarmer. Du kan vælge mellem 3 typer: tøjalarmer, som du kender fra tøjbutikker, og alarmer med wire eller brikker.

Du må kun bruge de udleverede prismærker på dine ting. Skriv tydeligt varens pris - tydeligt med kuglepen eller tusch. 
Brug et ny prismærke, hvis prisen ændres eller er ulæselig. Varer med rettet pris eller flere prismærker vil blive afvist i kassen. Hvis du vil forlænge din stand, kan du bruge de gamle labels eller leje en ny stand skal du have nye prismærker til den.

Vi hjælper gerne med prismærkningen og flytning.

Udsalg
Ønsker du i slutningen af din lejeperiode, at sætte priserne ned, kan du holde udsalg på 50% på din stand. 
Prisen ændres automatisk med 50% ved kassen. Du aftaler med personalet om du vil holde udsalg.

 

Udløb af din lejeperiode 
Din stand skal være tømt den sidste lejedag tirsdag senest kl. 16.30. Du må IKKE fjerne prismærkerne, da en medarbejder kontrollerer, hvad der pakkes ned. Varer uden prismærker kan ikke fjernes fra butikken.

Hvis du ikke selv får tømt din stand, gør vi det for 200 kr. Hvis du ikke straks henter dine ejendele, opmagasinerer vi dem i 1 uge, hvorefter de tilfalder 117ting.

BEMÆRK! vedr. udbetalingen.

Når man har haft sin sidste lejedag i lejeperioden gøres kontoen op og pengene overføres senest 5 dage derefter til din konto.

 

Ved længere lejeperiode udbetales der hver 5-6 uge.

 

Af sikkerhedsmæssig hensyn opbevarer vi ikke kontanter i butikken, og udbetaler derfor ikke kontant efter endt lejeperiode.

 

Fortrydelsesret og reklamationsret 
Alle solgte genstande er købt som beset, og der kan ikke reklameres over disse. Der er ingen returret på købte ejendele.

Fortrolighed 
Alle dine oplysninger behandles fortroligt. Vi samarbejder dog om nødvendigt med politiet.

Ansvar/tyveri 
117ting er ikke ansvarlig for stjålne, tabte eller ødelagte varer. 117ting er opmærksom på tyve og bruger lejlighedsvis butiksdetektiver, overvågning og alarmer. Vi er ikke erstatningsansvarlige i tilfælde af tyveri, hærværk, indbrud, storm-, brand- eller vandskade. 
I disse tilfælde er du som kunde normalt dækket af din indboforsikring, tjek det op med dit forsikrings selskab.